Η ADATA Λανσάρει το δικό της USB Type-A Reversible Καλώδιο!

Συγκεκριμένα ο Type-A connector που προσφέρει η νέα πρόταση της ADATA είναι αμφίδρομης σύνδεσης, ενώ είναι ταυτόχρονα συμβατά με κάθε θύρα υπολογιστή. Συγκεκριμένα ο Type-A connector που προσφέρει η νέα πρόταση της ADATA είναι αμφίδρομης σύνδεσης, ενώ είναι ταυτόχρονα συμβατά με κάθε θύρα υπολογιστή.

Τι θα λέγατε για ένα USB Type-A καλώδιο, που εκτός από τη δυνατότητα να φορτίσει συσκευές με 2.4A έντασης, μπορεί να τοποθετηθεί με κάθε τρόπο στον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πλευρά; Αυτό ακριβώς έρχεται να μας δείξει η ADATA με το νέο της ποιοτικό καλώδιο USB A σε Micro USB που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα.

Στην εποχή όπου το Type-C έρχεται να κάνει το ίδιο, η ADATA ευελπιστεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον με το νέο αυτό καλώδιο προσφέρει μια έξυπνη σύνδεση με τον υπολογιστή, όμως η Micro USB εξακολουθεί να παραμένει η ίδια με πριν. Η ADATA κυκλοφορεί το καλώδιο σε πολλά χρώματα για κάθε γούστο ενώ οι απολήξεις κατασκευάζονται από αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή που υπόσχεται να διατηρήσει την γυαλιστερή επιφάνεια και μετά από καιρό.


Η ADATA Λανσάρει τον δικό της Micro USB Reversible connector!