Το Google Pixel 2 στα σκαριά

Η Google ετοιμάζει τον διάδοχο του Pixel και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες θα εφοδιάζεται με τον φρέσκο Snapdragon 835 της Qualcomm.

Το πρώτο Pixel αποτέλεσε μια αρκετά ενδιαφέρουσα λύση της Google και τη πρώτη της σοβαρή προσπάθεια για την high end αγορά smartphones με τις δύο εκδόσεις, Pixel και Pixel XL οι οποίες φορούσαν τον Snapdragon 821. Πλέον, με την αγορά να έχει ήδη υποδεχθεί τον 835 σε πολλές συσκευές της αγοράς και το επόμενο Pixel, υπ' αριθμόν 2, θα είναι ακριβώς αυτό, ακόμη μια συσκευή με τον Snapdragon 835.

Οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις του high end SoC της Qualcomm έβαλαν πίσω τα σχέδια της Google, όμως πλέον όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς και η παραγωγή βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Φήμες ανέφεραν πως η Google θα διώξει τελείως το headphones jack από τη συσκευή, φήμη που όμως δεν είναι σίγουρο πως ισχύει για την ώρα.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

android, Snapdragon 835, pixel 2

FeelsBadMan

Members
2017-04-28T10:00:16Z

Μακάρι να ξεφύγουν από αυτά τα τεράστια bezzels του περσινού μονμτέλου και να επικεντρωθούν και σε πεδία όπως η αδιαβροχότητα που είναι πολύ βασικό για ένα high end smartphone.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...