Ίσως να μη περιμένετε το iPhone 8 φέτος

Πληροφορίες που έφερε στο φως η Deutsche Bank αναφέρουν πως το iPhone της επόμενης γενιάς δε θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος όπως περιμένουμε, αλλά ίσως κάποια στιγμή στις αρχές του 2018.

Οι αναφορές μιλούν για καθυστερήσεις λόγω μικρής διαθεσιμότητας υλικών και δυσκολίες στη κατασκευή που μπορούν κάλλιστα να μεταθέσουν τη κυκλοφορία της συσκευής για μερικούς μήνες, προωθώντας τη έτσι για το 2018. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι φέτος δε θα δούμε νέο iPhone, υποστηρίζουν πηγές. Αντιθέτως η Apple φαίνεται να βρίσκεται πολύ απασχολημένη με τα iPhone 7s και 7s Plus για τα οποία γίνεται λόγος εδώ και αρκετό καιρό, με προγραμματισμένη κυκλοφορία μέσα στο Φθινόπωρο.

Αναλυτές και ανώνυμες δηλώσεις από εργαζόμενους σε βασικούς προμηθευτές της Apple δείχνουν να υποστηρίζουν τα παραπάνω, αφού όπως λέγεται "έχουν γίνει παραγγελίες υλικών για τα iPhone 7s και 7s Plus, αλλά όχι για το 8". Το 8άρι θα είναι το iPhone που θα φέρει μαζί του εκτός από τις κλασικές αναβαθμίσεις και ανανεωμένη εμφάνιση κυρίως λόγω της edge to edge οθόνης του, παρόμοια με αυτή των Galaxy της Samsung. Σε άλλα σχετικά νέα τώρα, οι πωλήσεις iPhone έπεσαν κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, και δεν ξεπέρασαν τα 50,8 εκατομμύρια μονάδες, την ίδια στιγμή που την ίδια εποχή πέρυσι, η εταιρία είχε πουλήσει περίπου $51.2 εκ. με την Apple να υποστηρίζει πως φταίει η αναμονή για το 8!

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

iphone 8, apple, sales, iPhone 7s, delay

venisk

Members
2017-05-03T15:14:58Z

Πρώτα περιμένουμε να βγεί το απο κάτω, μετά θα ασχοληθούμε με την apple.

Nimitz Class_l.jpg

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...