Έρευνα βγάζει το PlayStation VR πρώτο σε πωλήσεις με διαφορά!

Η αγορά φαίνεται πως είναι στάσιμη μιας και δεν υπάρχουν πολλές νέες κυκλοφορίες όμως η πραγματικότητα είναι κατά πολύ διαφορετική.

Πολλοί είχαν αρχίσει να εικάζουν πως το τέλος του trend που ακούει στο όνομα εικονική πραγματικότητα θα ερχόταν αρκετά σύντομα, πριν το πρότυπο εδραιωθεί για τα καλά. Όμως με βάση νέα έρευνα της SuperData Research που έρχεται στο φως δείχνει τις πωλήσεις των VR Headsets. Προς μεγάλη έκπληξη αρκετών, το PlayStation VR βρίσκεται στη κορυφή των τριών μεγάλων κατασκευαστών έχοντας υπερδιπλάσιες πωλήσεις από τα HTC Vive και Oculus Rift μαζί!

Το headset της Sony έχει πουλήσει συνολικά 2.6 εκ. μονάδες συνολικά ενώ ακόμη και το Samsung Gear VR λέγεται ότι θα φτάσει τα 2.3 εκ. Οι πωλήσεις του HTC Vive βρίσκονται οριακά χαμηλότερα και από αυτές του Daydream View με μόλις 420,000 όταν το τελευταίο έχει 450,000 μονάδες στην αγορά. Παρά το γεγονός όμως ότι το PSVR κατάφερε τόσο υψηλές πωλήσεις δε σημαίνει ότι και η αγορά των console gamers είναι πρώτη μιας και τη πρωτοκαθεδρία την έχει η πλατφόρμα του PC με 41% και ακολουθεί ο Mobile τομέας με 38% ενώ οι κονσόλες συμπληρώνουν με 21%.

 

 

 

Πηγή.

sony, HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR, market, economy, sales

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...