Η Intel και επίσημα στις κάρτες γραφικών μέχρι το 2020

Δια στόματος Brian Krzanich, του τωρινού CEO της Intel επισημοποιούνται οι προθέσεις της εταιρίας να κυκλοφορήσει κάρτες γραφικών στα επόμενα δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια ενός event για αναλυτές την περασμένη εβδομάδα, ο CEO της Intel Brian Krzanich επισημοποίησε τα σχέδια της εταιρίας για την είσοδο στις κάρτες γραφικών, τόσο στο enterprise κομμάτι όσο και στο consumer. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως θα δούμε την εν λόγω GPU κάποια στιγμή στην CES 2019, όμως οι πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για το 2020 με ένα λειτουργικό ίσως μοντέλο.

Τον Νοέμβριο η Intel έφερε στο πλήρωμά της τον Raja Koduri από το Radeon τμήμα της AMD και έκτοτε η εργάζεται στις νέες κάρτες γραφικών της Intel. Ο Αντιπρόεδρος του data center group τόνισε μάλιστα τα παραπάνω, πως η Intel ετοιμάζει λύσεις τόσο για το data center όσο και για το consumer, όπου το τελευταίο περιλαμβάνει από επαγγελματικές λύσεις μέχρι και προϊόντα για gaming.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, gpu, professional , Brian Krzanich, ceo, 2018, 2020, analyst

gdp77

Members
2018-06-13T14:03:52Z

Μακάρι να δούμε σοβαρό ανταγωνισμό στον χώρο των desktop gpu, αλλά κρατάω (πολύ) μικρό καλάθι...

billpeppas

Members
2018-06-13T14:40:00Z

Αδύνατο αυτό που θες @gdp77

Αν θεωρητικά μαζέψουν καλούς engineers συνεχώς κάθε χρόνο, κλέψουνε μερικούς nVIDIAκηδες και AMDακηδες, και δώσουν πραγματικά καλό R&D budget, τότε εντός του 2025 ίσως έχουνε φτάσει να ανταγωνίζονται τις high end ( πιθανότατα όχι και τις flagship ) των nVIDIA και AMD ( με την AMD να έχω μια αμφιβολία γιατί βλέπω πολύ φθίνουσα πορεία και ίσως γίνει αυτή ο δεύτερος πόλος στις κάρτες γραφικών της μελλοντικής Intel )

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...