GIGABYTE AORUS X570 Master, Pro & AORUS Gen 4 SSD Review

GIGABYTE AORUS X570 Master, Pro & AORUS Gen 4 SSD Review

Σελίδα 1 από 5

Δύο μοντέλα από το lineup της AORUS έρχονται στο εργαστήριό μας από την GIGABYTE και μαζί τους έχουμε και τον νέο SSD της εταιρίας ο οποίος υπόσχεται διαστημικές ταχύτητες.
   

 

1a introduction

 

Όλοι οι κατασκευαστές έσπευσαν να παρουσιάσουν τις νέες τους μητρικές και η GIGABYTE επανέρχεται με νέα σχέδια και αρκετά εντυπωσιακά από άποψης ποιότητας μοντέλα. Και μιας και αυτή την εντύπωση μας άφησε όλο το media υλικό της εταιρίας, αποφασίσαμε να δούμε μερικές και από κοντά για να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενα της που μιλούν φέτος για αυξημένη – server like – ποιότητα κατασκευής στα μοντέλα της.

 

 

Μαζί έχουμε τις X570 AORUS PRO, μια από τις εισαγωγικές μητρικές της εταιρίας για το νέο chipset καθώς και την MASTER που είναι η ‘δεύτερη καλύτερη’ στη λίστα των προϊόντων της GIGABYTE και το μεγαλύτερο της ATX κατηγορίας. Με τη πρώτη ματιά οι συσκευασίες είναι προσεγμένες και περιλαμβάνουν αρκετά καλούδια για όσους στήνουν το επόμενο Ryzen build τους, ενώ δίνουν βάση και σε αυτά που θα ζητήσουν οι enthusiasts όπως extras σαν τα thermal probes που κάποτε τα συναντούσαμε και πιο συχνά. Τα probes είναι περιφερειακό που θα συναντήσουμε μόνο στην Master παρά το γεγονός ότι και η Pro έχει τα απαραίτητα headers, κοντά στη περιοχή του 24-pin.

 

 

 AORUSMASTER4

aorus master parelkomena1

AORUSPRO2

AORUSPRO2

X570 AORUS MASTER
Σελίδα

gaming, gigabyte, aorus, ryzen, παρουσίαση, motherboard, AMD Ryzen, 2019, μητρικες, x570, Ryzen 9 3900X, aorus master, aorus pro

asder

Members
2019-08-21T17:33:41Z

τρελάθηκε το κατάστημα :hehe:

ChameZX

Members
2019-08-23T22:14:32Z

Ωραίο το βίντεο Λουκά!
Πάρα πολύ ωραίες πληροφορίες, αρκετά κατατοπιστικός όπως πάντα και ωραίο το τιπ που έδωσες για το
RAID.Στις μητρικές λοιπόν.
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η αγορά εξελίχθηκε όπως κάποιοι θα ήθελαν, πλέον υπάρχει σαφέστατα ανταγωνισμός, τουλάχιστον τιμολογιακός. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες τιμές σε
AMD μητρικές παίζουν μπάλα τον τελευταίο καιρό, και καλά κάνουν εδώ που τα λεμέ κατά κάποιον τρόπο.


Πιάνω πρώτα την μικρή. Στα 290€ αυτά που δίνει σαν μητρική ναι μεν είναι ωραία, δε βέβαια την αφήνουν τιμολογιακά αδικαιολόγητη, αν κάποιος σκεφτεί ότι οι Ryzen δεν θα σου δώσουν το κάτι τοις στο OC (πληρώνεις σταθερότητα;!;!;!). Δείχνει solid κατασκευή, ποιοτικά δεν θα έλεγα ότι υστερεί τόσο πολύ από την Master. Μου αρέσει το διπλό πασιβ κουλερ για τους Μ2, δεν έκαναν τσιγκουνιές ούτε στο 8+4 CPU PIN και έχει τα μπράτσα για να σηκώσει (;) και τον „μεγάλο“. Για τα 290€ θα ήθελα να δω και ένα BIOS Button από πίσω, αμαρτία παιδιά.

Στην μεγάλη τώρα.
Δεν θα αναπτύξω περισσότερο από το παραπάνω κείμενο. Ότι πληρώνεις παίρνεις είναι η απάντηση μου για όλο το ρεβιου γενικότερα. Θα ξαναφέρω στο προσκήνιο το γεγονός της τιμολόγησης και την σχέση τιμή/απόδοσης πάντα με τον γνώμονα το
OC. Ποσό θα επωφεληθείς; Ποσό; 490€ για Features και Server like υλικά; Νομίζω ότι παίζει μπάλα καθαρά για τους Enthusiast, μιας και την δουλειά θα την κάνει και η Pro με αρκετά λιγότερα λεφτά. Θα ήθελα πάρα πολύ να την δω σε δράση σε OC.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...